Reperul
Social

Cadouri pentru copiii din Republica Moldova de la polițiștii locali gălățeni

* 300 de cadouri, jucării din pluș, mașinuțe, roboței, puzzle-uri, lego, păpuși și multe dulciuri au ajuns în Republica Moldova, localitatea Slobozia Mare, la tot atâția copii *

În acest an, conducerea Poliției Locale Galați a decis ca ziua de 1 Iunie să le fie dedicată unor micuți de peste Prut. Angajații instituției de ordine publică au răspuns prompt la această inițiativă, iar pe data de 31 mai, în ultima zi de școală în Republica Moldova, 300 de prichindei cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani au primit fiecare daruri de la reprezentanții instituției gălățene. Darurile au fost oferite de polițiștii locali din Galați și de copiii acestora, în cadrul acțiunii „O jucărie pentru un zâmbet”.

„Poliția Locală Galați are un parteneriat de colaborare cu Inspectoratul de Poliție Cahul, iar în baza acestui acord care va fi parafat în cel mai scurt timp, am încercat să aducem un strop de bucurie copiilor din Slobozia Mare. Tot ce au primit astăzi cei mici sunt cadouri de la copiii polițiștilor locali”, a declarat Petrică Hahui, directorul general al Poliției Locale Galați.

Dacă polițiștii locali au dus cadouri, copiii de la Grădinițele „Licurici” și „Miorița” din Slobozia Mare le-au pregătit oaspeților un program artistic cu multe cântece și poezii.

„Ceea ce au făcut copiii dumneavoastră pentru picii noștri este ceva minunat, ceva de suflet și de frați, de aceea ne simțim minunat. Poliția Locală din Galați a făcut pentru copilașii noștri ceea ce mai rar întâlnim”, a adăugat primarul localității Slobozia Mare, Valentina Carastan.

La acțiunea polițiștilor locali gălățeni au luat parte partenerii din cadrul Consiliului Raional Cahul și cei de la Inspectoratul de Poliție Cahul, instituție cu care Poliția Locală Galați va încheia un protocol  de colaborare.

Postări asemănătoare

Gata cu numerologia în școli!

Reperul

CALENDAR OLIMPIADE 2024

Reperul

Autospeciale noi pentru jandarmii gălățeni

Maria Vlad Romaniţă