Reperul
Administratie Galati Social

Sterilizare și vaccinare gratuite a câinilor din Galaţi: Cum puteţi face o programare

* Programul de sterilizare este subvențional integral de municipalitate, iar beneficiari sunt câinii cu sau fără stăpân *

Campania de sterilizare gratuită a câinilor din Galați continuă și în 2018, de anul acesta fiind incluşi în program nu doar câinii de rasă comună și metiși cu stăpân, ci şi cei fără stăpân care sunt aduşi de cetăţeni.

„Programarea câinilor pentru sterilizare se efectuează pe bază de cerere care poate fi depusă fizic la sediul Serviciului Gestionarea Câinilor fără Stăpân din cadrul Serviciului Public Ecosal cu adresa Str. Zimbrului, nr. 1 sau prin intermediul poștei electronice la adresa ecarisaj@ecosalgl.ro. După înregistrarea cererii, iubitorii de animale vor fi programați pentru servicii de deparazitare, vaccinare, sterilizare și microcipare”, a anunţat Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Galaţi.

În cerere trebuie specificate numele, prenumele și adresa cetățeanului care aduce cățelușul, dar și locul unde va sta ulterior patrupedul.

În momentul în care vin cu cățelul la sterilizat, oamenii trebuie să prezinte o copie a actului de identitate.

În urma efectuării serviciilor gratuite, cetățeanul va avea un carnet de sănătate al cățelușului cu notificările pentru fiecare operațiune executată în cadrul acestui program, a precizat Primăria.

Postări asemănătoare

Colegiul Pedagogic s-a închis a doua oară din cauza noului coronavirus

Maria Vlad Romaniţă

Se scumpește ciocolata

Reperul

Se deschid cluburile de vacanță pentru copii și adolescenți la Biblioteca „V.A. Urechia”

Reperul