Reperul
Eveniment Galati

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TENIS PENTRU SENIORI ȘI SUPERSENIORI +30

Pe 13 septembrie se va da startul celei mai importante competiții de tenis de câmp rezervată jucătorilor ce au împlinit vârsta de 30 de ani. Pentru cel de-al șaselea an consecutiv, Galațiul este gazda Campionatului Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +30, un eveniment organizat de Federația Română de Tenis, ce are certificare internaționala, gradul ITF S200.

Ca la fiecare ediție, sunt așteptați sportivi din toată țara, tenismeni ce se vor înfrunta pe terenurile de zgură pentru a câștiga titlul de „campion național”. În 2022, peste 130 de participanți au fost înscriși pe tablourile de simplu, dublu și dublu mixt. Meciurile se vor desfășura în perioada 13 – 17 septembrie în trei baze sportive: Atlas, ICMRS și Arcada.

Campionatul Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +30 este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați. Sponsori: Arcada Company, Vedra International, Crama Bratu, Hygienium și Adquest.

Accesul publicului la competiția de tenis rezervată jucătorilor ce au împlinit vârsta de 30 de ani este gratuit în toate cele trei baze sportive.

Postări asemănătoare

Noi reglementări în procedura transferului la cerere a funcționarilor publici

Reperul

UPDATE: Mamă depresivă, suspectată că și-ar fi sugrumat pruncul

Maria Vlad Romaniţă

Incendiu de proporții în localitatea brăileană Plopu

Reperul