Reperul
Braila Eveniment Galati

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TENIS PENTRU SENIORI ȘI SUPERSENIORI+30

Mâine se va da startul celei mai importante competiții de tenis de câmp rezervată jucătorilor ce au împlinit vârsta de 30 de ani. Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, Galațiul este gazda Campionatului Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +30, un eveniment organizat de Federația Română de Tenis ce are certificare internațională, gradul ITF S200.

Tablourile de concurs au fost publicate pe site-ul Federației Romane de Tenis, miza principală fiind obținerea titlului de “campion național”.

De remarcat prezența unor “superseniori”, tenismeni cu o foarte mare experiență: Stoicescu Petre Iulian, Lungu Ghiță, Vișinescu Constantin șiBitere Teodor sunt cei patru jucători ce evoluează la categoria de vârstă +80 de ani. De altfel, la categoriile de vârstă +70 și +75 de ani mai găsim încă zece jucători ce se vor înfrunta pe suprafața de joc. În total, sunt peste 120 de participanți la actuala ediție a Campionatului Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +30.

Ca și anul trecut, campionatul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19. Meciurile se vor desfășura în perioada 15-19 septembrie, în trei baze sportive: Atlas, ICMRS și Arcada.

Campionatul Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +30 este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați. Sponsori: Martens, Arcada Company, Grupul de firme Galtour Dunărea,Termaexim, Adquest și Hygienium.

Hygienium este acel brand la care ne ducem imediat cu gândul când vine vorba de dezinfectanți, nimic surprinzător, dat fiind faptul că este plasat pe locul 1 în alegerea consumatorilor pentru categoria dezinfectanților de mâini, în topul național al dezinfectanților. Acum, numărul de produse din portofoliu este aproape de 200, însă, pentru a ajunge la acest punct, a fost parcurs un drum plin de muncă, dedicare, cercetare, dorință de dezvoltare și ghidat de calitate și respect față de clienți.

Accesul publicului la competiția de tenis rezervată jucătorilor ce au împlinit vârsta de 30 de ani este gratuit, cu respectarea normelor privind prevenirea răspândirii Covid-19.

Postări asemănătoare

(VIDEO) Înjunghiat în parcare

Maria Vlad Romaniţă

Doi bărbați aflați în pericol, salvaţi de poliţiştii de frontieră

Maria Vlad Romaniţă

Două persoane rănite, în urma coliziunii dintre un autobuz și o autoutilitară

Maria Vlad Romaniţă