Reperul
Eveniment Galati Social

Campionatul Național Individual de Tenis pentru Seniori 35+ începe miercuri la Galați

* Turneul este organizat de Federația Română de Tenis, prin CS Atlas Galați, și are gradul 3 ITF *

Galațiul găzduiește Campionatul Național Individual de Tenis pentru Seniori +35 de ani. Competiția se desfășoară în perioada 27 iunie – 1 iulie pe șapte terenuri de zgură de la Bazele Sportive Atlas și ICMRS.

Campionatul este organizat de Federația Română de Tenis, prin Clubul Sportiv Atlas Galați, turneul având gradul 3 ITF. Competiția destinată seniorilor a fost reluată anul trecut după o pauză de cinci ani sub titulatura de Cupa Dunării și s-a bucurat de un succes considerabil, așa că anul acesta a devenit Campionat Național.

La evenimentul din acest an s-au înscris 120 de jucători din 20 de orașe, de aproape două ori mai mulți competitori decât anul trecut. Miercuri, 27 iunie, vor fi definitivate tablourile de concurs și, în funcție de vreme, vor fi programate primele meciuri.

„La simplu masculin vor fi tablouri de joc la categoriile +35, +40, +45, +50, +55, +60, +65, +70, +75. Cel mai în vârstă jucător are 82 de ani. Vor fi organizate tablouri de joc pentru femei la categoriile +35 și +50. De asemenea, tenismenii vor concura pentru titlul de campion național în probele de dublu și dublu mixt”, au anunțat organizatorii.

Campionatul Național Individual de Tenis pentru Seniori +35 de ani, care se desfășoară în paralele cu Zilele Dunării, este sprijinit de Primăria Municipiului Galați. Sponsorii competiției sunt ArcelorMittal, Termaexim și Grupul de firme Galtour-Dunărea.

Postări asemănătoare

Alimentare carduri energie: 400.000 de familii primesc vouchere pentru prima dată

Reperul

Conducea cu 183 km/h pe un sector de drum cu limitare la 90km/h! Ce sancţiuni a primit

Maria Vlad Romaniţă

Programul privind consolidarea clădirilor pe banii statului, modificat

Reperul