Reperul
Economic

Când intră pensiile în decembrie

Toate pensiile vor fi achitate în sistemul public de pensii până pe 15 decembrie. Autoritățile dau asigurări că nu vor exista întârzieri. Pensionarii nu vor fi afectați de zilele libere de la începutul lunii decembrie, iar poștașii vor ajunge la timp cu banii.

„De când sunt preşedinte la Casa Naţională de Pensii nu s-a întârziat absolut nici o zi. E aceeaşi procedură în fiecare an.

Am făcut toate diligenţele în acest sens. Deja o parte din bani i-am virat Companiei Naţionale Poşta Română începând chiar de săptămâna trecută – o sumă substanţială.

Aproximativ 50% din suma pe luna decembrie am virat-o. Urmează să facem plăţi şi după 1 decembrie.Luni, 4 decembrie, vom mai face încă o plată, vom mai face şi ulterior. Astfel încât oamenii să primească banii la timp, aşa cum îi primesc lună de lună, să nu se simtă aceste zile libere.

Colegii mei din teritoriu, din casele teritoriale de pensii, depun toate eforturile ca banii să ajungă la timp la pensionari.

Până pe data de 15 decembrie, toate pensiile vor fi achitate în sistemul public de pensii. Colegii mei sunt responsabili, nu va fi afectat procesul de plată a pensiilor pe luna decembrie” a declarat preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP), Daniel Baciu.

Postări asemănătoare

S-a adoptat legea care interzice cumulul pensiei cu salariul

Reperul

Schema de ajutor de stat pentru firmele din sectorul HoReCa urmează să devină operațională

Reperul

Ianuarie 2023. Bacșișul maxim pe care îl pot da românii la restaurant sau bar, stabilit prin lege

Reperul