Reperul
Social

”Caravana Speranței” a ajuns la containerele Covid de la Spitalul de Urgență

Voluntarii Asociației ”Caravana Speranței” au făcut popas în curtea Spitalulul de Urgență Galați, în zona containerelor Covid. Sunt tineri și vârstnici din tot județul care țin să ajute cu gesturi mici sau cu o vorbă bună bolnavii și cadrele medicale. Aceștia au aplaudat cadrele medicale și le-au oferit flori. Medicii și asistenții au fost impresionați de gestul voluntarilor.

”Credem și suntem convinsi că toată lumea este alături de noi în lupta asta care este deocamdată în zadar din cauza percepției greșite cu vaccinarea. Vă mulțumesc în numele colegilor mei“, a precizat dr. Lidia Șandru, UPU, Spitalul de Urgență Galați.

Voluntarii au adus astăzi 110 pachete cu mici produse de necesitate pentru pacienții din containere și pentru cei care îi îngrijesc.

”Ne-am gândit, în primul rând, la pacienții care nu și-au mai văzut familiile de mult, sunt zile în care au fost aici fără niciun semn și mesajul nostru este că nu sunt singuri. Este un gest simbolic. Suntem alături de ei așa cum putem și suntem alături și de  cadrele medicale care depun eforturi foarte mari”, a spus  Doina Huțanu, coordonator ”Caravana Speranței”.

În acest moment, în containerele Covid de la UPU sunt 34 de pacienți, iar capacitatea este de 35.

Postări asemănătoare

Cinematograful copiilor, în august și septembrie, în Parcul Rizer

Reperul

Încă un cămin din campusul universitar a fost pus la dispoziția refugiaților din Ucraina

Maria Vlad Romaniţă

A adormit în timpul controlului polițiștilor

Maria Vlad Romaniţă