Reperul
Eveniment Galati

Căruță spulberată de o mașină pe un drum județean din Galați

Un accident rutier s-a produs miercuri seara, pe DJ 251, în apropierea localității Matca. O căruță a fost lovită din spate de autoutilitară, iar una din cele două persoane aflate în căruță a ajuns sub mașină.

„A intervenit de urgență o autospeciala de la Sectia de Pompieri Tecuci, iar la fața locului a ajuns și o ambulanță. Până la sosirea echipajelor medicale și de pompieri, persoanele aflate la locul incidentului au răsturnat mașina pentru a scoate un bărbat de 56 ani, conștient, cu multiple traumatisme cranio-cerebrale si la membrele superioare.

Echipajele SAJ au acordat primul-ajutor celor două persoane aflate în căruță care fuseseră rănite, ele fiind transportate la Spitalul Municipal Tecuci”, a precizat Dan Ionașcu, de la ISU Galați.

Șoferul autoutilitarei a acuzat dureri la nivelul membrelor inferioare, a primit îngrijiri medicale dar a rămas la locul evenimentului. Polițiștii de la Rutieră au deschis în acest caz dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Postări asemănătoare

Argument pentru participarea societății civile în procese decizionale

Reperul

Restricții de trafic

Reperul

Bătaie în stradă pe Siderurgiștilor – GALERIE FOTO

Maria Vlad Romaniţă