Reperul
Eveniment Galati

Căruță spulberată de o mașină pe un drum județean din Galați

Un accident rutier s-a produs miercuri seara, pe DJ 251, în apropierea localității Matca. O căruță a fost lovită din spate de autoutilitară, iar una din cele două persoane aflate în căruță a ajuns sub mașină.

„A intervenit de urgență o autospeciala de la Sectia de Pompieri Tecuci, iar la fața locului a ajuns și o ambulanță. Până la sosirea echipajelor medicale și de pompieri, persoanele aflate la locul incidentului au răsturnat mașina pentru a scoate un bărbat de 56 ani, conștient, cu multiple traumatisme cranio-cerebrale si la membrele superioare.

Echipajele SAJ au acordat primul-ajutor celor două persoane aflate în căruță care fuseseră rănite, ele fiind transportate la Spitalul Municipal Tecuci”, a precizat Dan Ionașcu, de la ISU Galați.

Șoferul autoutilitarei a acuzat dureri la nivelul membrelor inferioare, a primit îngrijiri medicale dar a rămas la locul evenimentului. Polițiștii de la Rutieră au deschis în acest caz dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Postări asemănătoare

Noul subprefect al județului Brăila a fost investit oficial în funcție

Reperul

Restricții de circulație, duminică, la Galați. Centrul orașului găzduiește Semimaratonul Hervis Galați 2018

Reperul

Strivit de o mașină după ce a băut și a adormit pe marginea drumului

Maria Vlad Romaniţă