Reperul
Social

Casa Verde Fotovoltaice 2024: Noi liste publicate de AFM

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat vineri o nouă listă cu dosare acceptate în Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. Astfel, la această dată peste 19.000 dintre cei 95000 de români înscrişi în Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 pot începe instalarea panourilor, a anunţat vineri Ministerul Mediului.

Documentul publicat de AFM cuprinde 10.000 de persoane care vor putea începe să-și monteze sistemele de panouri fotovoltaice. Anunțul vine la trei zile după ce AFM a publicat prima listă cu beneficiari ai programului, care conține 9.500 de dosare aprobate.

Cei acceptați în programul Casa Verde Fotovoltaice au la dispoziție 12 luni pentru a-și instala panourile.

În aplicație aceștia vor putea vedea mențiunea ”Dosarul este aprobat”, iar din acest moment trebuie să stabilească cu instalatorul detaliile necesare pentru montarea instalației fotovoltaice.

Dacă instalatorul v-a declarat eligibil deși nu aveți documentația conformă este o problemă. AFM verifică prin sondaj dosarele declarate eligibile de către instalatori și dacă ei constată ca defapt dosarul nu este eligibil atunci va fi respins de catre AFM.

Atunci când intrați pe portalul AFM sa verificați listele cu cei validați, se poate observa sj meniul de liste pentru cei respinși. Acolo vor apărea și cei declarați eligibili de instalatori, dar care au fost respinși de AFM.

Finanțarea acordată de AFM este de 20.000 de lei pentru fiecare persoană fizică aprobată.

Postări asemănătoare

Minivacanță de patru zile la jumătatea lunii august pentru salariații din România

Reperul

Propunere: Înscrierea la facultate, fie de stat sau particulară, se va face printr-o platformă digitală națională

Reperul

Ziua Națională a Ambulanței marcată și Galați

Maria Vlad Romaniţă