Reperul
Alegeri Politic

Cătălin Boboc va fi simplu membru PNL

Vineri, 9 iulie, liberalii brăileni își vor alege noua conducere la nivel județean. Se știe încă de acum cine va fi noul președinte al filialei și nu pentru că ar fi dezvăluit cineva, ci pentru că deputatul Alexandru Popa este unicul candidat. Cătălin Boboc, în prezent președinte interimar al PNL Brăila, nu numai că nu s-a înscris în cursa pentru președinte, dar nu-și mai dorește nicio altă funcție de conducere în formațiunea politică din care face parte de ani buni. Declarația a fost făcută de Boboc la Reperul TV.

”Unii candidează în echipă, alții candidează separat. Eu, cel mai probabil, nu voi candida la nicio funcție. Înțeleg că în partid este nevoie de un suflu nou, de un suflu tânăr. Unii dintre colegii mei mă văd și vechi și bătrân. O să fiu un simplu membru PNL. Eu din PNL e posibil să pot fi scos, dar PNL din mine e greu de scos”, a declarat Cătălin Boboc, președintele interimar al PNL Brăila.

Panta descendentă politică pe care se află acum Cătălin Boboc este o consecință a acțiunii sale în interiorul PNL, susțin liberalii brăileni.

”Motivul pentru care Cătălin (n.r. Cătălin Boboc) nu are susținerea mea și a colegilor mei în niciun post în Biroul Politic Județean este modul în care a acționat în cazul domnului Canciu. Înainte de a fi colegi de partid, suntem prieteni. Vorbesc de echipa mea. Și nu mi se pare normal dacă avem discuții contradictorii în cadrul partidului să atacăm personal cariera unui coleg. De aici a plecat cea mai mare supărare. (…) Am avut încredere în Cătălin și am crezut că este mai lucid, iar lupta dintre noi doi nu-i va umbri gândirea încât să-și execute propriul coleg. Și pe cine a pus în schimb? Dacă punea tot un coleg de la PNL mai puteam să avem o discuție pe performanță sau pe alte principii, dar el a pus un  membru PMP care a candidat împotriva PNL la alegerile locale”, a declarat la Reperul TV, Alexandru Popa, deputat PNL de Brăila.

Postări asemănătoare

Ministerul Sănătăţii îi explică deputatului PNL Antoneta Ioniţă ce sunt “cheltuielile social-culturale” de 269 de milioane din bugetul CNAS

Sorin Rugină

Referendum pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie sau referendum pentru demiterea primarului și dizolvarea CLM Brăila

Reperul

Social-democrații gălățeni nu vor face alianțe cu PNL

Reperul