Reperul
Eveniment Galati

Ce pedeapsă a primit asistentul medical care a agresat sexual o adolescentă la Brăila, în timpul unei ședințe de gimnastică medicală

Judecătoria Brăila l-a condamnat în 19 februarie pe Aurelian Cristian Bardaș, asistent medical, la 6 ani și 8 luni de închisoare pentru agresiune sexuală. Bărbatul de 36 de ani a fost obligat de judecători să îi achite victimei sale daune morale de 20.000 de lei pentru trauma suferită în urma abuzului sexual la care a fost supusă. Decizia instanței nu este definitivă.

Asistentul medical lucra la Spitalul 3 din Brăila când a fost acuzat de o adolescentă de 15 ani că a agresat-o sexual.

„În urma probatoriului administrat, la data de 23 iunie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Brăila-Biroul Investigații Criminale l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pe bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Brăila. În fapt, la data de 3 mai, bărbatul, în calitate de asistent-specialist, ar fi agresat sexual o minoră de 15 ani, din orașul Însurăței, în timpul unei ședințe de recuperare efectuată în cadrul unui spital de pe raza municipiului”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Judecătoria Brăila a admis ulterior propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 36 de ani pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila.

Fata de 15 ani din orașul brăilean Însurăței a depus plângere penală pe 4 mai 2023 împotriva asistentului medical de 36 de ani sub acuzația de agresiune sexuală. Adolescenta a mers la Spitalul 3 din Brăila pentru efectuarea unei ședințe de gimnastică medicală întrucât suferă de scolioză, dar a avut parte de un cu totul alt gen de tratament. Fata le-a spus polițiștilor că asistentul medical ar fi dezbrăcat-o și pipăit-o.

„La data de 3 mai, în timpul unei ședințe de recuperare efectuată de un asistent-specialist, în vârstă de 36 de ani, din Brăila, ar fi fost agresată sexual de către acesta. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, precizau atunci reprezentanții IPJ Brăila.

Postări asemănătoare

Țeapă la CAR Târgu Bujor! Sute de oameni care au cotizat zeci de ani au rămas fără bani

Maria Vlad Romaniţă

18 focare de pestă porcină africană confirmate la Brăila

Reperul

Măsuri de relaxare în Galați

Maria Vlad Romaniţă