Reperul
Alegeri Politic

“Cel mai mare PSD-ist de la Brăila este Vasile Varga”

Afirmația îi aparține deputatului PNL de Brăila, Alexandru Popa. Acesta spune că un alt mare PSD – ist “sub acoperire” este fostul consilier județean Vasile Cortez.


Afirmațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc astăzi. Deputatul Alexandru Popa spune că planul său de reconstruire al organizației județene a PNL Brăila, de după alegerile interne, se bazează pe principii morale, principii care, spune deputatul, au fost călcate în picioare de membrii PNL care au avut legături strânse cu PSD și care au făcut jocul social democraților.

Principiile morale au fost încălcate de toți cei care au avut, în trecut, legături cu PSD și au dat membri de partid la o parte pentru a face jocurile PSD. Primul PSD-ist din PNL e domnul Vasile Cortez, care a fost omul de casă al PSD. Este o mare dezamăgire pentru mine. Și-a bătut joc de un întreg colectiv! A încurajat membrii PNL din comuna Viziru să susțină candidatul PSD. După alegerile interne, vom discuta și sancțiunea. Știți cu toții că cel mai mare PSD-ist de la Brăila nu a fost nici Tudose, nici Rotaru. Cel mai mare PSD-ist de la Brăila este Vasile Varga. Activitatea politică a dumnealui a arătat asta”, a comentat Popa în cadrul conferinței de presă. 

Postări asemănătoare

Ștefan Baltă: Să-i învățăm să nu mai mintă!

Reperul

Pregătiri pentru alegeri | A început amenajarea secțiilor de votare

Maria Vlad Romaniţă

Comisarul european Corina Crețu afirmă că proiectul podului peste Dunăre nici nu a fost depus la Bruxelles

Sorin Rugină