Reperul
Social

Certificat de căsătorie fals, descoperit la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Galați-rutier efectuează cercetări cu privire la o femeie, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de căsătorie fals. 

”În data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, R.L., cetățean din R. Moldova, de sex feminin, în vârstă de 30 de ani, pasageră într-un autocar marca Scania, cu destinația Franța. La controlul de frontieră, femeia a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un certificat de căsătorie cu un cetățean român, pentru a justifica scopul călătoriei în tranzit prin România. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de căsătorie în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate femeia a declarat că intenționa să ajungă în Franța, la prietenul ei și că tot acesta i-a procurat certificatul de căsătorie fals”, informează polițiștii de frontieră.

Postări asemănătoare

42 de imigranți au intrat în carantină

Maria Vlad Romaniţă

Patru maşini rămase în zăpadă la Scânteieşti au fost deblocate de drumari. Trei trenuri cu plecare din Galați au fost anulate

Maria Vlad Romaniţă

Mama copiilor bătuți de tată s-a întors din Anglia ca să își ia copiii

Maria Vlad Romaniţă