Reperul
Social

Cinci autospeciale noi pentru misiunile de ordine publică ale jandarmilor gălățeni

Este vorba despre autospecialele noi de patrulare, achiziționate la nivelul Jandarmeriei Române care, recent, au intrat și în dotarea jandarmilor gălățeni. Acestea vor fi folosite în misiuni de ordine publică.

”Începând cu luna septembrie 2020, în dotarea Jandarmeriei Galați au intrat două autospeciale Dacia Logan și trei autospeciale Dacia Duster care vor îmbunătăți parcul auto și vor asigura intervenția operativă a jandarmilor gălățeni. Până la sfârșitul acestui an unitatea noastră va primi alte două autospeciale Dacia Duster și o autospecială Dacia Logan. Noile autoturisme sunt dotate cu mijloace moderne de semnalizare acustică și vizuală, iar ca o noutate, acestea au fost inscripționate diferit față de modeleleanterioare, pe noile mașini fiind aplicat drapelul tricolor și deviza Jandarmeriei, „Lege și ordine”, se arată în comunicatul emis de IJJ Galați. După încheierea procedurilor legale de înregistrare în circulație, autospecialele vor fi repartizate structurilor de ordine publică din Galați, Tecuci și Târgu Bujor, pentru a asigura mobilitate patrulelor și o mai mare vizibilitate în stradă.

Postări asemănătoare

Polițiștii locali gălățeni au răspuns apelului de a dona sânge

Maria Vlad Romaniţă

Ioniță: Din cauza prețurilor prohibitive, unii pacienți din România nu mai au acces la tratament

Reperul

MAI vine cu precizări: Posturile de poliție comunale nu au avut niciodată program non-stop. Situaţia a existat indiferent de acordarea sporului de 40%

Reperul