Reperul
Eveniment Galati

Cinci răniți într-un accident produs pe strada Domnească, aproape de Grădina Publică

* Două autoturisme s-au tamponat pentru că unul dintre șoferi nu i-a acordat prioritate celuilalt *

Cinci persoane au ajuns la Spitalul de Urgență, miercuri seară, în urma producerii unui accident de circulație în care au fost implicate două mașini. ,,Cele cinci persoane rănite au suferit leziuni relativ ușoare, erau stabile și conștiente și au fost transportate la spital pentru investigații”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Județean de Ambulanță.

Vinovat de producerea accidentului ar fi un șofer sexagenar care nu a fost atent și nu s-a asigurat. ,,Un conducător auto de circa 60 de ani care conducea mașina pe strada Domnească, de la Statuie către Catedrală, a virat la stânga fără a se asigura și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 39 de ani. În urma coliziunii au rezultat cinci victime – este vorba despre patru femei cu vârste cuprinse între 48 și 70 de ani, din prima mașină, și o femeie de 26 de ani din cea de-a doua mașină”, a precizat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Șoferii implicați în accident nu consumaseră alcool.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Postări asemănătoare

Curățăm Galațiul: Simbolurile și mesajele comuniste nu au ce căuta în orașul Galați!

Reperul

Două persoane rănite după un accident cu trei mașini implicate

Maria Vlad Romaniţă

Acțiune de amploare a polițiștilor rutieri brăileni pentru înștiințarea șoferilor cu privire la noile reglementări privind folosirea telefonului mobil la volan

Reperul