Reperul
Politic

Circa 7.000 de gălăţeni au plecat la mitingul PSD din Capitală – GALERIE FOTO

* Între aceştia s-a aflat şi senatorul PSD dr. Nicolae Bacalbaşa *

16 autocare și microbuze plus mașini personale din orașul Galați, cărora li s-au adăugat altele din județ – în total 7.000 de oameni – au plecat din județul Galați către mitingul de susținere a Guvernului, inițiat de PSD.

Nu toți știau clar de ce se duc, dar erau și mulți destul vocali care susțineau că s-au săturat de corupție. “Ne ducem deoarece susținem politica PSD și ne-am săturat de toate abuzurile astea. Mai ales de arestările fără probe. De aceea ne ducem. Nu contează că pierdem ziua pe drum sau meciul Simonei Halep, ţinem cu ea că e româncă, dar putem să vedem și în reluare”, spunea unul dintre participanți.

Erau și unii care nici nu voiau să recunoască faptul că se duc la miting, chiar dacă erau îmbrăcați în alb și se afișau la locurile de întâlnire.

Nu au lipsit apa și gustările pentru cei care plecau. Asta deși cei mai mulți spuneau ca și-au cumpărat singuri.

Senatorul PSD, dr. Nicolae Bacalbașa, a plecat și el la București într-unul dintre autocare. “Plec la miting, în alb, deși sufletul îmi este negru. Sufletul meu este negru față de golanii ăștia care și-au bătut joc de țară și reacția e necesară, dar tardivă. Mitingul ăsta trebuia făcut cu multă vreme înainte. Eu îi țin pumnii Simonei Halep, meciul cu Iohannis mă interesează. Poporul român a câștigat de 2000 de ani meciurile”, a spus  dr. Nicolae  Bacalbașa, înainte de plecarea din Galați către București.

Postări asemănătoare

Vasile Varga, PNL: ”De astăzi, intră în vigoare noi măsuri de susținere a mediului economic”

Reperul

Ministerul Sănătăţii îi explică deputatului PNL Antoneta Ioniţă ce sunt “cheltuielile social-culturale” de 269 de milioane din bugetul CNAS

Sorin Rugină

Vasile Varga: Întârzierea plăților pentru exproprierile de la Podul peste Dunăre, o dovadă de neseriozitate a Guvernului

Reperul