Reperul
Eveniment Galati

UPDATE 2: Secţia Drumuri Naţionale, amendată după accidentul de pe DN 25 deoarece nu a curăţat carosabilul de gheaţă

UPDATE 2 – Poliţia Rutieră a amendat administratorul Drumului Naţional 25, adică Secția Drumuri Naționale, cu 100 de puncte și 14.500 de lei deoarece nu a asigurat starea de viabilitate a părții carosabile. Mai precis, Secţia Drumuri Naţionale nu a curăţat drumul şi nu a împrăştiat sare sau alt material antiderapant pe şosea.

Amintim că două autoutilitare s-au ciocnit frontal astăzi, pe DN 25, între localităţile Tudor Vladimirescu şi Vameş, după ce şoferul uneia dintre dube nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu gheaţă, a derapat şi a intrat pe contrasens, lovind cealaltă dubă.

În urma impactului, un bărbat de 25 de ani a murit, unul de aproximativ 20 de ani a intrat în comă şi alţi trei au suferit diferite leziuni, fiind transportaţi la spital de echipajele SMURD şi ale Ambulanţei sosite să acorde primul ajutor.


UPDATE – Unul dintre cei cinci bărbaţi răniţi în accidentul teribil de pe DN 25 a murit. Acesta fusese aruncat din maşină după impactul dintre cele două autoutilitare şi echipajele de prim ajutor sosite la locul accidentului au încercat să îl resusciteze, însă eforturile s-au dovedit a fi zadarnice. El avea 25 de ani.

O altă victimă, bărbatul care a intrat în comă, în vârstă de aproximativ 20 de ani, este intubat de echipajul SMURD care a ajuns între timp acolo.

Amândoi se aflau în duba mare, cea care nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu gheață.

Ceilalți trei bărbaţi încarcerați au fost scoși dintre fiarele contorsionate ale maşinilor și au fost trimiși spre spital.


* Cinci bărbaţi sunt răniţi după ce două autoutilitare s-au ciocnit frontal *

Accident grav de circulaţie între localităţile gălăţene Tudor Vladimirescu şi Vameş, pe Drumul Naţional 25. Două autoutilitare s-au ciocnit frontal, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Potrivit datelor furnizate de cms. şef Gabriela Costin, de la IPJ Galaţi,  o autoutilitară de capacitate de 3,5 tone, care venea spre Galaţi de la Tecuci, a derapat şi a intrat pe contrasens, lovind o altă autoutilitară.

Cinci persoane sunt rănite, toţi bărbaţi. Una este resuscitată, alta în comă, iar alte trei persoane au diverse leziuni, fiind iniţial încarcerate. Trei ambulanţe sunt la locul accidentului.

Poliţiştii de la Rutieră vor stabili exact care este cauza accidentului. Circulaţia este blocată.

Sursa video: Facebook – Grupul Şoferilor din Galaţi

Postări asemănătoare

Mai multe gospodării din judeţul Galaţi au fost inundate azi-noapte

De luni, obligatoriu cu mască în zona unităților de învățământ

Maria Vlad Romaniţă

Petreceri private întrerupte de polițiști

Maria Vlad Romaniţă