Reperul
Administratie Economic Politic Social

Cîrligea, despre revoluţia fiscală: Declarații iresponsabile care-ți suie lumea-n cap!

* Omul de afaceri a spus că măsurile cuprinse în aşa-zisa revoluţie fiscală bulversează piaţa muncii *

Mediul privat critică revoluţia fiscală iniţiată de Guvernul PSD-ALDE. Florin Cîrligea, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Brăila, a vorbit în termeni duri despre aceste măsuri, în cadrul emisiunii “Deschide Lumea”, de la Realitatea TV Galaţi-Brăila. Cîrligea, care este totodată consilier judeţean şi unul dintre liderii marcanţi ai PNL Brăila, a spus că ceea ce se întâmplă în momentul de față cu așa-zisa revoluție fiscală este doar o minciună de-a PSD, care se preface că respectă programul de guvernare.

Patronul brăilean consideră că majorarea salariului brut cu 25%, fără să se regăsească și în salariul net al angajatului, creează o anumită bulversare a pieței muncii. Aici, Cîrligea a criticat în cuvinte dure declarațiile făcute anul trecut de ministrul muncii, Lia Olguța Vasilescu, care a afirmat, şi nu o dată, că începând din acest an angajații din privat vor beneficia de o creștere salarială netă de 17%, chiar dacă angajatorul nu mai plătește niciun leu în plus față de cât plătea în 2017. Iată declaraţiile ministrului muncii care l-au înfuriat pe Cîrligea!

“Sunt curios unde a învățat aritmetica”, a comentat omul de afaceri brăilean, continuând: “Am impresia că cei de la PSD nu știu decât adunarea și înmulțirea (…). Nu se poate să ieși cu așa bazaconii. Dar, dacă ei mint cum respiră, minciuna e ceva cotidian, nu mă minunez că pot spune așa ceva (…). Declarații iresponsabile de genul acesta sunt niște prostii, dar, în același timp, îți suie lumea-n cap. ‘Uita, ăștia au crescut salariile, au micșorat impozitele, dar patronii nu vor să ne dea banii, vor să se îmbogățească peste noapte’. E un discurs specific pentru electoratul PSD (…). La salariile din luna ianuarie am avut fel de fel de întrebări, am dat un million de explicații (…) . ‘Inainte aveam 1.450 de lei și luam în mână 1.100, acum am 1.950 și iau 1.160. Cum vine asta?’. Şi stai și explică, timp pierdut, nervi… Adică, exact ceea ce nu trebuie pentru a performa în business”, a declarat Florin Cîrligea, la “Deschide Lumea”.

Postări asemănătoare

Reclamații de fraudă electorală depuse la Poliție și la BEJ

Maria Vlad Romaniţă

Atenție, cad țurțuri! Proprietarii de clădiri sunt obligați să curețe acoperișurile

Maria Vlad Romaniţă

Vasile Varga: Proiectul de eliminare a taxei pe apa de ploaie de pe facturile cetățenilor va intra în dezbaterea Camerei Deputaților

Reperul