Reperul
Administratie Braila

CJ Brăila a dat startul dotărilor și angajărilor la Serviciul de Utilitate Publică

* CJ a achiziționat primul utilaj din dotarea acestui serviciu și pregătește două angajări, iar șeful județului dă asigurări că, din primăvară, serviciul va fi 100% funcțional *

Serviciul de Utilitate Publică al Consiliului Județean Brăila începe să prindă contur. Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, a anunțat că a fost achiziționat deja primul utilaj din dotarea acestui serviciu și în curând va începe și concursul pentru ocuparea primelor două posturi. Șeful județului a explicat că utilajul este unul multifuncțional, care poate fi folosit la tăieri de vegetație, deszăpezire și chiar la mici lucrări de plombare. În plus, pe măsură ce se vor mai achiziționa utilaje, se vor mai face și angajări.

”La începutul anului anunțam înființarea Serviciului propriu de Utilitate Publică al Consiliului Județean Brăila. Deja a venit primul utilaj, are montat GPS, vrem să punem și o sondă litometrică, să nu mai aibă de comentat lumea că sunt furturi de motorină. Când va fi înmatriculat, vom demara concursul pentru două posturi, să intre în pâine pentru a cosi drumurile județene, să le pregătim pentru iarnă. Are și lamă, și cositoare, și freză de zapadă, și sărăriță, și o cisternă pentru soluție antigheață. Am semnat contractele pentru încă două utilaje, un tractor cu remorcă, cositoare, lamă, și unul mare, cu macara, ca să întregim serviciul, din primăvară să fie 100% funcțional”, a declarat președintele CJ Brăila.

Postări asemănătoare

Dănuț Lungu, PNL Brăila: Orgoliile au făcut ca asocierea Galați-Brăila să nu se realizeze

Sorin Rugină

Pucheanu, mesaj dur pentru primarul Brăilei și președintele CJ Brăila: “s-o lase mai moale!”

Sorin Rugină

Referendum pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie sau referendum pentru demiterea primarului și dizolvarea CLM Brăila

Reperul