Reperul
Eveniment Social

CJ Galaţi organizează Petrecerea copiilor. Evenimentul are loc joi, 31 mai, în parcul CJ

* Copiii vor putea să se joace în voie în parc şi vor avea parte de multe surprize *

Consiliul Judeţean Galaţi îi invită pe cei mici la Petrecerea copiilor, în ajunul Zilei Internaţionale a Copilului. Petrecerea va avea loc joi, 31 mai, de la ora 14:30, în parcul din curtea Consiliului Judeţean Galaţi, din strada Eroilor, numărul 7.

“Vor putea sa se joace pe tobogan, vor cânta, vor colora pe asfalt şi vor pătrunde în minunata lume a desenelor animate cu ajutorul echipei de face-painting. De la eveniment nu vor lipsi animatorii și mascotele, care se vor juca şi vor dansa cu cei mici. Vor fi organizate şi concursuri bazate pe cântece şi coregrafii apreciate de copii. Îi invităm pe toţi copiii din Galaţi la o petrecere cu jocuri, dulciuri şi baloane”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

În cadrul evenimentului vor fi organizate ateliere de lucru, cei mici având la dispoziție cărți, creioane de colorat și cretă colorată. Intrarea va fi liberă.

Tot joi, 31 mai, la ora 11:00, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, va împărți primele daruri – jucării și cărți – colectate la sediul Primăriei în cadrul campaniei “Dăruiește o jucărie, faci o bucurie!”. Acestea vor ajunge la copiii nevoiași asistați de fundațiile subvenționate de la bugetul local.

Postări asemănătoare

Moarte suspectă în Brăila: Un bărbat a fost găsit fără suflare într-un şanţ

Liliana Serban

Criminalul de la petrecerea burlacilor a fost arestat

Maria Vlad Romaniţă

Cinci poliţişti reţinuţi în urma descinderilor din Galaţi şi Tecuci

Maria Vlad Romaniţă