Reperul
Social

Combinatul ArcelorMittal Galați continuă dotările la Spitalul Județean

* Compania siderurgică a cumpărat pentru Spitalul de Urgență, între altele, monitoare și aparate, tărgi, motoare chirurgicale și mobilier medical *

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galați continuă, în 2018, sprijinul multi-anual pentru Spitalul Județean Clinic de Urgență “Sf. Apostol Andrei”. “Efortul nostru de înzestrare a Spitalului Județean cu echipamente medicale este unul multianual. În 2018 investiția noastră nu se va reduce și are același scop principal – sprijinirea îmbunătățirii calității actului medical”, a declarat Bogdan Grecu, Directorul General al ArcelorMittal Galați.

În 2017, compania a achiziționat și a donat monitoare de funcții vitale, echipamente de ridicare a pacienților netransportabili, tărgi hidraulice, aparate ECG, mese de instrumentar cu reglaje hidraulice pe înălțime, seturi de microchirurgie, motoare chirurgicale pentru operații ortopedice și numeroase elemente de mobilier medical de specialitate. “Aceste echipamente îmbunătățesc nu doar calitatea actului medical (prin trusele de microchirurgie), acuratețea datelor privind pacienții aflați sub supraveghere (prin monitoarele de funcții vitale) ci și condițiile de spitalizare pentru pacienți și de cele de lucru pentru personalul medical”, a comunicat compania.

De aceste echipamente medicale au beneficiat secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă, Chirurgie Plastică și Reparatorie, Neurochirurgie, Ortopedie precum și Unitatea de Primire Urgențe.

Postări asemănătoare

Start al cursurilor de vară GRATUITE organizate de Asociația Tehnopol pentru elevii de gimnaziu

Reperul

Calificativul la purtare va putea fi scăzut și elevilor din clasele ciclului primar

Reperul

Minivacanță de patru zile, de Paște, pentru salariați

Reperul