Reperul
Eveniment

Combinatul Siderurgic a donat echipamente medicale de 40.000 de euro către Maternitate

* Combinatul a donat o masă chirurgicală ginecologică și o instalație de anestezie * Compania va asigura și revizia acestora pentru următorii doi ani, dar și pregătirea personalului care le va folosi *

Donație de aproape 40.000 de euro a Combinatului Siderurgic Galați pentru Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie ”Buna Vestire”. Compania i-a donat maternității o masă chirurgicală ginecologică și o instalație de anestezie noi, donația asigurând și costurile legate de revizii pentru doi ani, dar și pregătirea personalului care va utiliza aceste echipamente. Conducerea maternității a precizat că donația face posibilă utilizarea și celei de-a doua săli de operații.

”Mă bucură faptul că cele mai importante companii din Galați sunt sensibile la nevoile comunității locale. Parteneriatul pe care îl avem cu exponenții mediului de afaceri este unul care își arată roadele în folosul gălățenilor. Astăzi, a venit rândul partenerilor noștri de la Combinatul Siderurgic să ne sprijine în cadrul unui proiect important – Maternitatea ”Buna Vestire”. Donația pe care dânșii au realizat-o (aproape 40.000 de euro) este importantă pentru echipa medicală, dar și pentru pacientele acestui spital. Dacă adăugăm acest gest proiectului european pe care îl vom derula aici pentru modernizarea și consolidarea unității, asta înseamnă că, în viitorul foarte apropiat, condițiile pe care le vom pune la dispoziția viitoarelor mame și bebelușilor vor fi mult mai bune”, a declarat primarul Ionuț Pucheanu.

“După cum știți, sănătatea este una dintre prioritățile sprijinului comunitar acordat de noi. Suntem bucuroși că am putut ajuta și ne dorim ca tot mai mulți copii sănătoși să vină pe lume la această Maternitate. În 2016, Combinatul Siderurgic a mai donat Maternității “Buna Vestire” incubatoare pentru nou-născuți, iar în 2015 a sprijinit Spitalul CFR din oraș cu o instalație de anestezie. Compania derulează și un amplu program multi-anual de cumpărare de echipamente medicale în favoarea Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” – Bogdan Grecu, director general al Combinatului Siderurgic.

Postări asemănătoare

O tânără de 19 ani, pasageră într-o maşină condusă de un bărbat băut, şi-a pierdut viaţa într-un accident la Viile

Maria Vlad Romaniţă

Elevă depistată cu noul coronavirus la Școala nr. 22

Maria Vlad Romaniţă

Amenzi de peste 60.000 de lei între Crăciun și Anul Nou

Maria Vlad Romaniţă