Reperul
Economic Eveniment Galati Social

Combinatul Siderurgic a donat echipamente medicale pentru Spitalul Județean Galați

* Este al șaselea an consecutiv în care Combinatul Siderurgic donează echipamente medicale pentru cea mai mare unitate spitalicească din județ *

Combinatul Siderurgic de la Galați a continuat și în 2018 eforturile de sprijin pentru Spitalul Județean din Galați constând în echipamente menite să adauge valoare actului medical. Pentru al șaselea an consecutiv, Combinatul a donat patru monitoare de funcții vitale de ultimă generație către secția de Anestezie și Terapie Intensivă care beneficiază, acum, de 24 asemenea echipamente care pot salva vieți. Și alte secții au primit echipamente medicale: truse de microchirurgie, tărgi, kituri de intervenție rapidă, aparate de purificare a aerului și altele. Este vorba de Unitatea de Primire Urgențe, Chirurgie Plastică și Reparatorie, Ortopedie și Neurochirurgie.

“Vom continua și în acest an. Suntem în legătură cu sistemul medical și cu autoritățile locale pentru a defini cele mai bune forme ale acestui suport, în beneficiul pacienților”, a spus Bogdan Grecu, directorul general al Combinatului.

“Acest ajutor multi-anual s-a concentrat pe sectoare-cheie ale spitalului nostru și rezolvă probleme critice cu care ne confruntăm”, a declarat ec. Alina Dobrea, managerul general al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” din Galați.

La finele anului trecut, Combinatul Siderurgic a cumpărat și donat – în regim de urgență – o masă de chirurgie și o instalație de anestezie pentru Maternitatea “Buna Vestire” din Galați.

Postări asemănătoare

Amenzi de zeci de mii de lei pentru service-uri și meseriași fără acte din Galați

Maria Vlad Romaniţă

Când începe prima vacanță școlară

Reperul

UDATE: Accidentul feroviar din Lacu Dulce, surprins de camerele de supraveghere

Reperul