Reperul
Economic Social

Combinatul siderurgic de la Galați face angajări

* Cei care vor să se angajeze în combinat vor putea vizita compania pe 16 martie *

Combinatul Siderurgic organizează pe 16 martie, în premieră, un eveniment public prin care cei care doresc să se angajeze vor putea să viziteze fluxurile importante de producție, să interacționeze cu actualii siderurgiști și să primească răspunsuri la întrebările pe care le pot avea, a anunțat compania.

„Suntem interesați să întărim echipa deoarece anii viitori vor aduce o creștere a activității noastre. Pe de altă parte și profilul celor care lucrează la noi se schimbă, pe măsură ce tehnologiile pe care le folosim se modernizează”, a declarat Bogdan Grecu, directorul general al Combinatului Siderurgic.

“Cei care doresc fie să înceapă, fie să își continuie cariera în această industrie, la noi, sunt invitați la Combinat, în a doua noastră casă, unde pot vedea cu ochii lor ce înseamnă producerea oțelului. La rândul nostru, căutăm colegi – muncitori și specialiști – din domenii diverse, care au comportamente sigure, lucrează în echipe, doresc să se dezvolte și să performeze”, a spus Mihaela Crăciun, directorul de resurse umane al ArcelorMittal Galați.

Înscrierile la acest eveniment, numit “ReDescoperă Combinatul Siderurgic”, se pot face până pe data de 6 martie 2019, la telefon 0236.80.1074 sau la email-ul descopera_combinatul@arcelormittal.com.

Postări asemănătoare

Locatarii blocurilor cu crăpături din Mazepa ar putea fi evacuați

Maria Vlad Romaniţă

O profesoară și-a făcut cadou de ziua ei șansă de a salva vieți

Maria Vlad Romaniţă

6,18 % – rata şomajului în luna februarie

Maria Vlad Romaniţă