Reperul
Arte Cultural

Comedia LISELOTTE ÎN MAI și spectacolul de poezie și folk DORURILE MELE, în acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

În weekendul 9-10 octombrie 2021, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” actorii gălățeni ne propun o populara comedie despre singurătate LISELOTTE ÎN MAI și emoționantul spectacol de poezie și folk DORURILE MELE.

Sâmbătă, 9 octombrie 2021, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul LISELOTTE ÎN MAI de Pozsgai Zsolt, regia: Cătălin Vasiliu, scenografia: Daniel Divrician.

În distribuție: Oana PREDA (Liselotte) și Răzvan CLOPOȚEL (Karl, Ludwig, Henri, Roland, Nicolas, Man in Black).

Una dintre cele mai cunoscute, traduse și jucate piese ale dramaturgului ungur Pozsgai Zsolt, LISELOTTE ÎN MAI se bucură de popularitate pentru că se bazează foarte mult pe trusa de instrumente a actorului talentat, dar mai ales pentru că abordează probleme cu care se confruntă femeile și bărbații oriunde în lume: singurătate, întâlniri, așteptări, dezamăgiri, speranțe, după cum autorul declara într-un interviu.

Spectacolul LISELOTTE ÎN MAI durează o oră și jumătate.

Duminică, 10 octombrie 2021, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul de poezie și folk DORURILE MELE, regia: Vlad Vasiliu, scenografia: Elenei Neagu.

În distribuție: Mihaela LECCA GOREA (Anița Crâșmărița), Lică DĂNILĂ (Țăran), Vlad VASILIU (Țăran) și Săndel SPÎNU (Lae Chioru’).

Îmbinând versurile descriptive ale poetului Octavian Goga cu sunetele mângâietoare de chitară, spectacolul de poezie și folk DORURILE MELE ne dă prilejul să asistăm la momentele importante din viața satului românesc de odinioară și a locuitorilor acestuia – nașterea, tinerețea, prima iubire, nunta, munca, hora, boala, uneltirile, moartea – ajutându-ne să înțelegem, de fapt, caracterul universal al trăirilor noastre.

Spectacolul DORURILE MELE dureaază 55 de minute.

Biletele la spectacolele Teatrului Dramatic „Fani Tardini” pot fi cumpărate de pe platforma online bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacole în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA, locurile sunt distanțate, iar purtarea măștii este obligatorie pentru public și pentru personalul de sală.

Pentru că în municipiul Galați a fost depășit pragul de 3 (trei) infectări cu SARS-CoV-2 la 1.000 de locuitori, începând cu spectacolul din 9 octombrie 2021 accesul publicului va fi posibil doar în următoarele condiții:

  • Spectatorii trebuie să facă dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală doar cu CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, care poate fi obținut de pe https://certificat-covid.gov.ro/.
  • Certificatul digital va fi verificat la intrarea în Sala de Spectacole de către personalul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” cu ajutorul aplicației mobile Check DCC.
  • Gradul de ocupare a Sălii de Spectacole scade la 50%.

Postări asemănătoare

Back up – Valorificarea arhivei istorice a Comisiunii Monumentelor Istorice

Reperul

Azi, vernisaj Monica Turcu la Muzeul de Artă Vizuală

Reperul

Astăzi se dă startul Festivalului Internațional de Muzică Ușoară ”George Grigoriu” de la Brăila

Reperul