Reperul
Economic

Comisia Europeană a aprobat preluarea combinatului de la Galați de către Liberty

* Directorul combinatului a anunțat că transferul de proprietate între ArcelorMittal și Liberty se va finaliza în curând *

Comisia Europeană a anunțat că a aprobat tranzacția dintre grupurile ArcelorMittal și Liberty privind preluarea unui grup de unități siderurgice din Europa, inclusiv cea de la Galați, a anunțat, joi, conducerea combinatului siderurgic.

Anunțul a fost însoțit de o declarație a directorului general al unității metalurgice, Bogdan Grecu.

“Am ajuns într-un moment important, în care o nouă pagină de istorie se scrie pentru Combinat: Comisia Europeană a aprobat tranzacția dintre grupurile ArcelorMittal si Liberty House după ce, în ultimele luni, a supravegheat atât procesul complex de vânzare cât și operațiunile noastre curente. Această schimbare înseamnă creșterea producției și deschide numeroase oportunități pentru noi. Procesul de transfer de proprietate se va finaliza curând. Vom avea o nouă identitate, cea a Grupului Liberty, însă valorile noastre rămân aceleași. Toate angajamentele față de clienți sau furnizori ramân neschimbate. Cu ajutorul partenerilor noștri am reușit să ne consolidăm poziția pe piață în ultimul an, în care activitatea a fost autonomă față de ArcelorMittal. Suntem deja pregătiți să fructificăm potențialul dat de dezvoltările și modernizările anunțate de către Grupul Liberty House”, a declarat Bogdan Grecu, directorul general al Combinatului Siderurgic Galați.

Postări asemănătoare

Tichete de masă și premii în bani pentru cei care se vaccinează

Reperul

Noua Casă 2021. Câți bani alocați programului mai sunt disponibili

Reperul

Bani europeni pentru spitalele din județul Brăila

Reperul