Reperul
Eveniment Galati

Comuna Suceveni a intrat în scenariul roșu

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat următoarele măsuri restrictive cauzate de noul coronavirus.  Începând cu data cu data de 21.09.2021, ora 00.00, pentru unitatea administrativ teritorială Suceveni, unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 932 din 09 septembrie 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, modificată și completată cu Hotărârea de Guvern nr. 990 din 17 septembrie 2021. Măsurile dispuse la pct. 1 vor fi reevaluate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Galați, la expirarea termenului pentru care acestea au fost instituit.Organizarea activității în cadrul unităților / instituțiilor de învățământ aparținând unității administrativ teritoriale menționată la pct. 1, se va realiza cu respectarea Ordinului comun MS nr. 1756 din 03.09.2021 și MEC nr. 5196 din 03.09.2021, art. 3, alin. 9, pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Două cadre didactice infectate, două grupe de preșcolari trec în online

Se suspendă, până la data de 30.09.2021 inclusiv, activitatea didactică ce presupune prezența fizică a preșcolarilor din grupele Mijlocie A și Mijlocie B din cadrul unității de învățământ GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT “PRICHINDEL” , Municipiul Tecuci, Județul Galați. Pe perioada suspendării, procesul de învățământ la grupele menționate se va desfășura în sistem online. 

Postări asemănătoare

Mama care și-a abandonat fetițele în mizerie, cercetată în libertate. Judecătorii au respins propunerea de arestare preventivă

Maria Vlad Romaniţă

Șoferul care a dat cu mașina peste cel care îi agresase fratele a fost reținut pentru 24 de ore

Reperul

Cascadorie plătită scump pe Brăilei – VIDEO

Maria Vlad Romaniţă