Reperul
Social

Comunicat de presă: 400 de micuți la Petrecerea copiilor din parcul CJ

COMUNICAT DE PRESĂ

Parcul de lângă Consiliul Judeţean Galaţi a fost cucerit de aproximativ 400 de copii, care au venit la petrecerea organizată cu ocazia Zilei Copilului. Alături de părinţi şi bunici, cei mici s-au distrat, s-au jucat, au desenat, au dansat şi s-au transformat în personajele favorite cu ajutorul echipei de pictură pe faţă.

„A fost o zi a bucuriei, o zi în care copilăria ne-a zâmbit. A fost o petrecere cu soare, veselie și jocuri. Am avut ateliere educative, muzică și dans, tobogane, concurs de desene și mascote cu personajele lor preferate. Cel mai important lucru a fost fericirea copiilor. Prin ochii lor, lumea se vede foarte frumoasă. La mulţi ani, copii frumoși!”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Județean Galaţi.

Cei mici au primit dulciuri, cărți de colorat și baloane. La petrecere au fost prezenţi şi copii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi, dar și de la Fundația Familia. Petrecerea copiilor a fost organizată de către Consiliul Judeţean Galaţi, prin intermediul Centrului Europe Direct.

Biroul de Presă CJ Galaţi

Postări asemănătoare

Rectorul Universității ”Dunărea de Jos”: ”Sunt foarte mulți studenți care s-au implicat și le mulțumesc”

Reperul

Exoschelet realizat de un student de la Facultatea de Inginerie

Maria Vlad Romaniţă

O. Atanasiu (deputat PNL Galați) : ”Un altfel de viitor pentru România înseamnă altfel de școală”

Reperul