Reperul
Cultural

Comunicat de presă: Pregătiri pentru Ziua Universității ”Danubius”

În fiecare an, data de 15 februarie este așteptată cu multă emoție de comunitatea academică Danubius pentru a celebra aniversarea Președintelui – Fondator al Universității ”Danubius” , domnul Prof. univ. dr. Benone PUȘCĂ, eveniment care, prin voința danubienilor, se confundă, firesc și plăcut, cu aniversarea acestei universități.

Sărbătorim, în primul rând, omul deosebit, pe domnul Prof. univ. dr. Benone PUȘCĂ, care a știut să atragă în împlinirea visului său – Universitatea ”Danubius”, colegi buni și valoroși, colaboratori cărora dorește să le mulțumească, și cu această ocazie, în cadrul unei ceremonii de acordare a diplomelor de excelență.

Sărbătorim absolvenți de succes ai acestei Universități, modele de urmat pentru cei ce doresc să îmrbrățișeze o carieră în domeniile Drept, Științe Economice, Comunicare, Psihologie sau Relații Internaționale.

Sărbătorim 27 de ani de existență a Universității ”Danubius”. O universitate internațională și antreprenorială care, prin rigoare, consecvență, perseverență, putere de adaptare și flexibilitate a cunoscut o ascensiune de excelență remarcându-se ca un puternic brand al educației superioare de calitate în mediul academic național și internațional.

Evenimentul se va desfășura pe data de 15 februarie 2019, începând cu ora 10.30, în Sala Senatului Universității ”Danubius”.

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Postări asemănătoare

Catacombele Brăilei ar putea fi vizitate

Reperul

Vernisajul expoziției de pastel și tapiserie semnată Cela Neamţu, miercuri, la Muzeul de Artă Vizuală

Reperul

Premieră la Dramatic: ,,ROMEO & JULIET , parodie în trei episoade”

Maria Vlad Romaniţă