Reperul
Eveniment Galati

Concedii medicale ilegale, în vizorul oamenilor legii

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Galați au făcut 10 percheziții domiciliare, 9 în municipiul Galați și una în comuna Independența, în vederea administrării probatoriului într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru înșelăciune, fals intelectual și uz de fals care vizează obținerea ilegală a unor certificate de concediu medical. Au fost puse în executare 3 mandate de aducere.

”În urma perchezițiilor efectuate la 3 spitale, cabinete medicale și domicilii ale unor persoane, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente și înscrisuri care au legătură cu cauza.
Din cercetări, a reieșit că, în perioada septembrie 2020 – septembrie 2021, trei bărbați ar fi solicitat și obținut certificate de concediu medical, cu privire la care există indicii de fals, certificate a căror decontare a fost solicitată și realizată, prejudiciul estimat fiind în valoare de aproximativ 200.000 de lei. În baza probelor administrate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a dispus, față de cele trei persoane, măsura preventivă a controlului judiciar”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Pacientul infectat cu COVID 19, care a fost tratat cu plasmă, a scăpat de virus

Maria Vlad Romaniţă

Anchetă a Poliţiei după ce un clip cu un concurs ilegal de cai a devenit viral pe internet

Maria Vlad Romaniţă

Consiliul Național al Elevilor: Solicităm ferm ca vacanța de iarnă să nu fie modificată, iar recuperarea să se facă în săptămâna „Școala Altfel”

Reperul