Reperul
Cultural Muzica

Concert aniversar „Leonard 65”, la Teatrul Național „Nae Leonard”

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” sărbătorește pe data de 15 mai, 65 de ani de activitate. Pe data de 16 mai, de la ora 18:30, artiștii Liricului gălățean au pregătit spectacolul concert aniversar „Leonard 65”, care va avea loc în sala de spectacole a instituției.

”În cei 65 de ani de activitate, pe scena Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați a fost prezentat un repertoriu de dimensiuni impresionante, cele mai importante titluri din operele italiene, franceze, germane, ruse și românești fiind aplaudate în una sau mai multe versiuni scenice, motiv pentru care duminică, pe 16 mai, sărbătorim cu un spectacol reprezentativ, în care titluri din opere precum Faust, de Charles Gounod, Cavalleria rusticana, de Pietro Mascagni, Carmen, de Georges Bizet, Elixirul dragostei, de Gaetano Donizetti sau Trubadurul, de Giuseppe Verdi, vor fi interpretate de soliștii Ana Băcanu, Andreea Bucur, Adelina Diaconu (soprane), Florentina Soare, Lăcrămioara Crihană (mezzosoprane), Florin Bobei, Adrian Mărginean, Valentin Vasopol (tenori), Dominic Cristea (bas-bariton) și Constantin Lupu (bariton), alături de orchestra Teatrului, spectacolul fiind condus de la pupitrul dirijoral de maestrul Cristian Sandu. La pian, Ciprian Oloi va interpreta Rhapsody in Blue 17, de George Gershwin.

Prețul întreg al biletului pentru spectacolului Concert aniversar „Leonard 65” este de 32,4 lei, iar prețul redus pentru elevi, studenți și pensionari este de 21,6 lei. Biletele pot fi achiziționate online, accesând link-ul www.blt.ro/spectacole-online sau de la casieria Teatrului (0236.465.599), în intervalul orar afișat pe site-ul www.naeleonard.ro sau pe pagina de Facebook a instituției”, informează reprezentanții Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” .

Postări asemănătoare

Galaţiul va celebra Mica Unire cu o paradă de ii româneşti, unele vechi şi de 140 de ani

Reperul

Începe Festivalul de datini și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou (VIDEO)

Reperul

Flori de mină | Expoziție inedită la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

Reperul