Reperul
Eveniment Galati

Concurs de mountainbike, pentru copii

 

Asociația BikeWorks anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția de primăvară a evenimentului „Juniorii Pedalează” care va avea loc în data de 22 aprilie 2018, în zona împădurită de lângă stadionul „Dunărea”, din municipiul Galaţi.

Cea de-a 11-a ediţie a concursului „Juniorii Pedalează”,  care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani,  se va desfăşura în regim de contratimp, pe teren accidentat, duminică, 22 aprilie, între orele 9.00 şi 15.00. Competiția la care vor lua parte micii biclişti este atât de îndemânare, cât şi de viteză, iar la final cei care vor reuși să parcurgă traseul în cel mai scurt timp vor urca pe podium și vor fi premiați.

„Siguranţa pe bicicletă este o prioritate pentru noi, motiv pentru care toţi copiii care vor participa la acest concurs vor trebui să poarte obligatoriu căşti de protecţie. Important de reținut este faptul ca înscrierile se fac online, pe site-ul Asociaţiei Bike Works, respectiv www.bikeworks.ro, în cadrul secţiunii dedicate concursului Juniorii Pedalează, până vineri, 20 aprilie, taxa de participare fiind de 25 lei per concurent, cu precizarea că înscrierile se pot încheia mai devreme dacă se atinge numărul maxim de o sută de participanţi. În ziua concursului, fiecare participant va primi un pachet de concurs ce va conţine: nr. de concurs, diploma de participare, 0,5 la apă, medalie de finisher şi diverse produse de la sponsorii evenimentului. Scopul concursului este acela de a-i motiva pe copii să facă mişcare şi să dobândească deprinderile necesare mersului în siguranţă pe bicicletă. De asemenea, este o oportunitate şi pentru părinţi care au astfel ocazia să-i susţină pe copii şi să se bucure de o zi de duminică împreună, departe de rutina zilnică”, declara organizatorii evenimentului.

Cea de-a 11- ediţie a concursului „Juniorii Pedalează” este organizată de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Primăria Galaţi, Casa de Cultură ”Grigore Kiazim” Măcin, UVSAR, Explore şi THT. Parteneri media sunt Freerider.ro şi Realitatea Galaţi-Brăila.

Postări asemănătoare

Agenția milionarilor la 6 din 49

Bărbat lovit mortal de tren în Gara Piscu

Maria Vlad Romaniţă

Cinci răniți într-un accident produs pe Şoseaua Baldovineşti. Unul dintre şoferi a fugit

Reperul