Reperul
Cultural

Concurs de pictură pe Faleza din Galați

Artiștii care doresc să picteze o zi în aer liber sunt invitați de Muzeul de Artă Vizuală Galați să participe la un concurs de pictură pe Faleza Dunării, la Galați.

Participanții vor fi împărțiți în trei categorii: artiști profesioniști, membri ai filialei U.A.P. Galați și din țară, studenți din cadrul Facultății de Artă Galați și elevii claselor IX – XII ai Liceului de Arta “D. Cuclin” Galați. Pentru această acțiune participanții vor folosi materiale proprii (pânză pe șasiu, dimensiunea maximă 80 cm, latură mare, culori de orice fel, pensule), se arată într-ul comunicat al Muzeului de Artă Vizuală din Galați.

Artiștii sunt liberi să își aleagă locurile în care vor picta pe toată lungimea Falezei, de la debarcader și până la Palatul Navigației.

Proiectul va începe sâmbătă, 1 iunie, de la ora 09.00, până seara, într-un loc ales de fiecare artist, acesta pictează după natură, subiectul fiind ales liber. La sfârșitul zilei, artiștii sunt așteptați cu lucrările finalizate la sediul Muzeului de Artă Vizuală Galați.

Marți va avea loc jurizarea lucrărilor de artă, urmând să se acorde câte trei premii la fiecare categorie, iar miercuri, la ora 18.00, va avea loc vernisajul expoziției și se vor acorda distincții premianților.

Postări asemănătoare

Măsuri de protecție la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” după declararea epidemiei de gripă

Maria Vlad Romaniţă

Recital vocal-instrumental, vineri, la Palatul “Lyra” din Brăila

Reperul

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați | Se deschide Stagiunea 2019- 2020

Reperul