Reperul
Social

Concurs sportiv pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, la Balta Zătun

Cea de-a 31-a ediție a „Cupei Danubius”, concurs internațional pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, a început la Balta Zătun. Evenimentul este organizat de Asociația Persoanelor cu Handicap „Sporting Club” Galați și susținut financiar de către Consiliul Județean.

„Am trăit o mare bucurie la deschiderea unei noi ediţii a Cupei “Danubius”, o competiţie sportivă dedicată unor oameni uimitori, care ne învaţă zi de zi că voinţa nu are limite şi că obstacolele din viaţă pot fi depăşite. Joi a avut loc celebrul concurs de pescuit, în paralel cu alte probe sportive. Însă, dincolo de competiție, acest eveniment este despre relaxare în aer liber şi socializare, despre a aduce bucurie în viața tuturor participanților.

Ne-am străduit din răsputeri să fim gazde primitoare și ne-am ocupat de tot ceea ce era necesar pentru ca celor peste 130 de participanți, din toată țara și din Republica Moldova, să nu le lipsească nimic – de la cazare și masă, la premii pentru cei mai buni sportivi și alte echipamente de care aveau nevoie. Totul pentru ca ei să se simtă cât mai bine la noi, la Galați. Îi admir pentru puterea, curajul, demnitatea și tenacitatea lor. Şi le mulţumesc din suflet pentru tot ceea ce fac”, a declarat Costel Fotea, Președintele Consiliului Județean Galați.

Postări asemănătoare

S-a stabilit unde vor fi centrele de vaccinare anticovid

Maria Vlad Romaniţă

Nouă elevi brăileni au obținut 10 pe linie la Evaluarea Naţională

Reperul

Minivacanță de patru zile pentru bugetari în ianuarie

Reperul