Reperul
Eveniment Galati

Condamnat la închisoare și urmărit național, un focșănean a dat 21 de spargeri de locuințe în Galați înainte de a fi prins și încarcerat

* În timpul spargerilor, el a furat bunuri în valoare totală de 150.000 de lei *

Un bărbat de 29 de ani din Focșani, care fusese condamnat la șase ani de închisoare și dat în urmărire națională, a fost prins după ce a dat 21 de spargeri de locuințe în municipiul Galați în aproape șase luni, având o medie de o spargere pe săptămână. Bunurile pe care le-a furat însumează 150.000 de lei.

„La data de 06 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Galați au depistat, pe strada Siderurgiștilor din localitate, un bărbat de 29 ani, din municipiul Focșani, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe. Bărbatul, urmărit național și pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei de 6 ani închisoare, ar fi comis, după condamnare, în perioada 28.12.2017 – 04.06.2018, un număr de 21 furturi din locuințe, forțând și escaladând ferestrele apartamentelor situate la parterul unor blocuri din municipiul Galați și creând astfel un prejudiciu de aproximativ 150.000 lei. La momentul depistării de către polițiști, persoana în cauză avea asupra sa mai multe bunuri provenite din săvârșirea unora dintre furturile mai sus menționate”, a comunicat IPJ Galați.

Conform aceleiași surse, bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, după care a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, polițiștii continuând cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Postări asemănătoare

Tragedie la Foltești

Maria Vlad Romaniţă

A furat o mașină și a condus-o, deși nu avea permis

Reperul

1 iunie- zi liberă pentru salariați

Reperul