Reperul
Braila Eveniment Galati

Conducea beat pe șoseaua dig Brăila-Galați

* Şoferul avea o îmbibație alcoolică de 0,47 mg/l în aerul expirat *

Un gălățean în vârstă de 44 de ani a fost surprins ieri, de către polițiștii brăileni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22B, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că șoferul avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,47 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii i-au făcut bărbatului dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică și Biroului Rutier, sprijiniți de jandarmi, au acționat pe raza municipiului Brăila pentru  prevenirea ilegalităților privind ordinea și liniștea publică, actele de comerț  și circulația pe drumurile publice. Pe timpul activităților, au fost verificate mai multe societăți comerciale, au fost legitimate 87 de persoane, au fost oprite în trafic 58 de autovehicule și au fost testați cu aparatul etilotest 34 de șoferi. În timpul acestor controale, polițiștii au reținut două permise de conducere și un certificat de înmatriculare și au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 8.600 de lei, dintre care 21 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și una la un alt act normativ.

Postări asemănătoare

Atac în sala de jocuri

Maria Vlad Romaniţă

Primarul comunei vrâncene Vintileasca și șeful SVSU, morți într-un accident rutier petrecut în apropierea localității brăilene Cuza Vodă

Reperul

Copil de 14 ani din Brăila dispărut de acasă și căutat în toată țara

Reperul