Reperul
Eveniment Galati

Conducea cu 183 km/h pe un sector de drum cu limitare la 90km/h! Ce sancţiuni a primit

* Polițiștii au reţinut 30 de permise şi au dat amenzi de 70.000 de lei în weekend *

Poliţiştii gălăţeni i-au aşteptat şi la acest sfârşit de săptămână cu radare şi echipaje de poliţie pe şoferii certaţi cu regulile de circulaţie. Oamenii legii au ridicat 30 de permise şi au dat amenzi de aproape 70.000 de lei.

„Polițiștii Serviciului Rutier Galați și Biroului Drumuri Naționale și Europene au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă în județ, pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză. Polițiștii au constatat 115 contravenții la regimul rutier, aplicând tot atâtea sancțiuni contravenționale, dintre care 76 pentru nerespectarea vitezei legale, 9 pentru neportul centurii de siguranță, 5 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege, 3 pentru defecțiuni tehnice. Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 68.055 lei”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În cadrul aceleiași acțiuni au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 30 permise de conducere, dintre care 20 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 8 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea și 2 pentru alte abateri la regimul rutier.

Dintre şoferii sancţionaţi în weekend de poliţiştii rutieri gălăţeni, unul a fost prins conducând cu o viteză record – 183 km/h. Bărbatul, sancționat pentru nerespectarea regimului legal de viteză, a fost depistat pe D.N. 25, între localitățile Tudor Vladimirescu și Hanu Conachi, într-o zonă cu limita de viteză 90 km/h. Polițiștii au sancționat contravenientul cu suma de 3.480 de lei, luându-se și măsura complementară a reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pe o perioadă de 90 de zile.

Postări asemănătoare

Varga: Guvernul Dăncilă – mai preocupat de albirea cazierelor marilor corupți decât de măsuri economice coerente

Reperul

RAR trimite cărțile de identitate ale mașinilor prin curier

Reperul

Doi elevi și două cadre didactice s-au infectat cu noul coronavirus

Maria Vlad Romaniţă