Reperul
Eveniment Galati

Conducea fără permis, a lovit o altă mașină și a fugit de la locul accidentului

* Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore *

Un tânăr de 20 de ani din Galați s-a urcat la volanul unei mașini deși nu are permis de conducere și, în timp ce circula prin oraș, a lovit o altă mașină și a fugit de la locul accidentului.

„Polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că, pe Bulevardul Dunărea din localitate, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă, conducătorul auto vinovat de producerea acestuia părăsind locul faptei. Din primele verificări, polițiștii au constatat că autoturismul în cauză a circulat dinspre Bulevardul Galați către strada Victor Vâlcovici și, neadaptând viteza la condițiile carosabilului acoperit cu zăpadă, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, tânărul de 27 ani, aflat la volanul acestuia din urmă a fost rănit, dar nu a necesitat internare. La scurt timp după producerea accidentului, polițiștii l-au identificat pe șoferul fugar, în persoana unui tânăr de 20 ani, din municipiul Galați, verificările cu privire la acesta relevând că nu este posesor de permis auto”, a comunicat IPJ Galați.

Tânărul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și urma ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Postări asemănătoare

Cadavru găsit lângă un tomberon din Brăila

Reperul

Val de agresiuni în familie

Maria Vlad Romaniţă

Tramvai deraiat în Micro 39

Maria Vlad Romaniţă