Reperul
Social

Conferință – „Tendințe în Industriile Creative”

Vineri, 6 octombrie, la Restaurant Flow (în incinta Hotelului Faleza) din Galați, Str. Roșiori Nr.1.Asociația OpenHub Galați organizează evenimentul „Tendințe în Industriile Creative”. Conferința își propune să deschidă noi orizonturi pentru toți cei interesați, să exploreze și să se familiarizeze cu tendințe din diverse domenii creative.
Organizatorii transmit că evenimentul reprezintă o oportunitate unică de învățare pentru toți cei care doresc să își dezvolte cunoștințele legate de vaste domenii fascinante. Participanții vor avea șansa nu doar să asculte discursuri inspiraționale ale unor experți din diverse industrii creative, dar și să interacționeze și să stabilească conexiuni valoroase cu aceștia, beneficiind și de ocazia de a învăța prin intermediul standurilor interactive și demonstrațiilor live.

Cine sunt speakerii evenimentului?

Matei Iancu: Va aduce în fața noastră ultimele tendințe în gastronomie.
Șerban Tudor și Gina Popa: Doi artiști plastici care ne vor dezvălui lumea artei contemporane.
Sergiu Porumboiu: Ne va împărtăși o privire proaspătă și modernă asupra arhitecturii.
Daniela Oancea: Ne va dezvălui arta de a crea pălării unice.
Cristina Petcu: Ne va purta într-o călătorie în spatele scenei producției publicitare.
Iulian Neculai: Stilist de top, ne va arăta trenduri și inovații în hairstyling.
Victor Mihăilescu: Ne va prezenta o perspectivă unică asupra actoriei și regiei.
Claudiu Lujanschi: Ne va introduce în universul designului articolelor de pielărie.

Conferința „Tendințe în Industriile Creative”, organizată de Asociația OpenHub Galați va începe la ora 14:00, și va include o serie de prezentări și discursuri referitoare la diverse domenii creative și demonstrații live. De asemenea, va prilejui activități interactive la standuri dedicate. Agenda completă a evenimentului poate fi consultată pe site-ul conferinței.

Participarea este complet gratuită, pe bază de înscriere. Pentru a vă înscrie și a participa la eveniment, este necesară completarea formularului care poate fi accesat direct pe https://bit.ly/RezervaLocul.

Conferința este organizată în cadrul proiectului Crearea unui Hub de Inovare Deschisă în Regiunea Sud-Est (OpenInnoHub), cofinanțat de Uniunea Europeană (UE) din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Despre Asociația OpenHub
Înființat în 2012, Clubul OpenHub este o comunitate de pasionați ai tehnologiei și comunicării, care atrage atât studenți aflați la primii pași în domeniu, cât și reprezentanți ai companiilor de top din Galați și din întreaga țară. Scopul principal este susținerea dezvoltării domeniului de business prin excelență în IT, comunicare, inovație, dar și crearea unui context profesional propice pentru întâlnirea dintre ceea ce are mai bun de oferit învățământul de profil și oportunitățile de angajare și dezvoltare oferite de companiile locale pentru studenții și absolvenții pasionați de tehnologia informației.

Postări asemănătoare

Spectacolul ”O asemenea iubire”, transmis pe YouTube în Duminica Paștelui

Reperul

Razie a polițiștilor locali la părinții elevilor cu multe absențe la școală

Maria Vlad Romaniţă

Sistemul public de sănătate nu va face față concurenței dacă Ordonanța pentru spitalele private va fi adoptată fără condiții!

Reperul