Reperul
Eveniment Politic

Consilierii PNL Galați au votat împotriva acordării unor distincții la ședința festivă CJ Galați

Ședința festivă organizată de Consiliul Județean Galați, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființarea acestei instituții, a generat puncte de vedere divergente între consilierii liberali și consilierii județeni social-democrați. Mai exact, proiectele de hotărâre care vizau acordarea titlului de cetățean de onoare al Județului Galați pentru foștii președinți ai CJ Galați: Dan Lilion Gogoncea, Eugen Chebac și Eugen Durbacă au primit vot negative din partea liberalilor. Mai mult, aceiași consilieri au considerat întâlnirea festivă drept ”o ședință cu pronunțat și total nepotrivit caracter festivist de tip PSD”.

Astăzi, în ședința aniversară a Consiliului Județean Galați, consilierii PNL au avut opinii diferite față de colegii din alte partide în ceea ce privește propunerile președintelui consiliului județean de a oferi distincția de cetățean de onoare al județului domnilor Nicolae Bacalbașa, Eugen Chebac, Eugen Durbacă și Lilion Dan Gogoncea, foști președinți ai CJ Galați, votând împotrivă.

Motivele acestui vot negativ – din cadrul unei ședințe cu pronunțat și total nepotrivit caracter festivist de tip PSD – sunt neimplicarea celor menționați în problemele cetățenilor, lipsa realizărilor în majoritatea domeniilor, precum și atitudinea nepotrivită de care au dat dovadă în relația directă cu cetățenii.

Pentru domnii Dumitru Nicolae, Răzvan Angheluță, ca și pentru IPS Casian Crăciun, arhiepiscop al Dunării de Jos, voturile au fost favorabile”, se arată într-un comunicat de presă semnat de grupul consilierilor județeni ai PNL Galați.

Postări asemănătoare

Antoneta Ioniță: De dragul lui Liviu Dragnea și numai pentru interesul lui personal, PSD pune într-un real pericol statutul României în UE

Reperul

DEMISIE | Directorul societății „Gospodărire Urbană” a demisionat la cererea primarului

Reperul

Deputatul PNL Antoneta Ioniță, unul dintre cei mai activi parlamentari brăileni în 2018

Reperul