Reperul
Eveniment Galati

Copac prăbușit din cauza vântului

Crengile unui copac de pe strada Serei s-au rupt în această dimineață, din cauza vântului care sufla cu putere în Galați și s-au prăbușit peste o mașină. Arborele a blocat parțial accesul pe stradă, dar pompierii au intervenit și au eliberat zona.

Meteorologii anunță că în estul Munteniei, Dobrogea și în jumătatea de sud a Moldovei este cod galben de vânt până pe data de 12 ianuarie, ora 10.00. Vântul va sufla cu  55…65 km/h. În zona Carpaților de Curbură și pe litoral, rafalele vor depăși 65…75 km/h. În situația manifestării vântului puternic, autoritățile recomandă cetățenilor să evite deplasările și să se adăpostească în locuințe sau alte spații închise care le asigură protecția. Pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate, care ar putea fi doborâți.

Postări asemănătoare

Fără arestare! Șoferul BMW-ului care a lovit doi pietoni pe trecere și a fugit de Poliție a fost lăsat sub control judiciar

Maria Vlad Romaniţă

Brăila are, din nou, 8 pacienți confirmați cu COVID 19

Reperul

VIDEO Moment de reculegere la Serviciul de Ambulanță Galați

Maria Vlad Romaniţă