Reperul
Social

Copiii de la Grădinița “Luceafărul” au fost școlari pentru o zi

* Cei mici au vizitat o clasă de la Școala 28 și, împreună cu elevii de acolo, au învățat mai multe despre ziua de 1 Decembrie *

Școala Gimnazială Nr. 28 “Mihai Eminescu” din Galați și-a deschis porțile pentru preșcolarii de la Grădinița “Luceafărul”. Copiii, de la grupa mare a grădiniței, au poposit la clasa a III-a C, unde, sub îndrumarea învățătoarei Andreei Bocăneală, au realizat marionete ce purtau costume populare, au dansat în horă și au realizat brățări ale prieteniei care le vor aminti de ziua petrecută în băncile școlii.

“Această activitate își propune să promoveze însemnătatea zilei de 1 Decembrie, să le reamintească copiilor simbolurile naționale și, de ce nu, să le arate copiilor din grădinițe că școala nu este doar despre ore lungi, plictisitoare, ci despre tradiție, frumos, prietenie și acceptare”, au declarat cadrele didactice.

Anul acesta, pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, se împlinesc 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri. Pe 1 decembrie 1918, Transilvania s-a unit cu celelalte provincii istorice, Moldova și Țara Românească, dând naștere României.

Postări asemănătoare

Elitele Moldovei, invitate să propună soluții pentru scoaterea regiunii din impasul socio-economic în care se zbate de trei decenii

Reperul

Distracţie, în weekend, la Balta Zătun. A fost Cupa Primăverii la pescuit

Reperul

CJ Galaţi organizează Petrecerea copiilor. Evenimentul are loc joi, 31 mai, în parcul CJ

Reperul