Reperul
Eveniment Galati

Copil de 10 ani lovit de mașina Poliției

Un copil de 10 ani a fost grav rănit după ce a fost accidentat de o mașină. Băiatul traversa strada neregulamentar când a fost suprins de o autospecială de Poliție.
„O autospecială de poliție din cadrul Postului de Poliție Rădești, aflată în misiune, cu semnalele luminoase pornite, condusă de un polițist, cu vârsta de 26 de ani, pe DN 24 D, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Galați, ar fi surprins și accidentat un minor, cu vârsta de 10 ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis și fără să se asigure, după ce în prealabil, acesta s-ar fi deplasat pe acostament în aceeași direcție de mers.
La fața locului a ajuns și elicopterul S.M.U.R.D. Galați, al cărui echipaj a preluat și transportat victima la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În autospeciala de poliție se aflau doi polițiști, ambii din cadrul Postului de Poliție Rădești, care se deplasau către localitatea Smulți pentru a interveni la un scandal în familie, în urma unui apel efectuat la S.N.U.A.U. 112.
La testarea alcoolscop a persoanei care a condus autospeciala de poliție, rezultatul a fost negativ, iar în cauză polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate modul în care a avut loc acest eveniment rutier”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Întâlnire internațională la Prefectura Galați

Maria Vlad Romaniţă

Dat în urmărire de autoritățile franceze, prins de polițiștii gălățeni

Maria Vlad Romaniţă

Incident la meciul Oțelul – FCSB

Maria Vlad Romaniţă