Reperul
Braila Eveniment Social

Copil de 14 ani din Brăila dispărut de acasă și căutat în toată țara

* Copilul dispărut a plecat de acasă luni, iar a doua zi bunica acestuia a anunțat Poliția cu privire la dispariția nepotului *

Un băiat în vârstă de 14 ani din Brăila este căutat la nivel național după ce a dispărut de acasă. Conform informațiilor oferite de IPJ Brăila, marți, 4 septembrie, o brăileancă de 69 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și a sesizat dispariția, de luni, 3 septembrie, a nepotului său, Ciocan Gheorghe, în varstă de 14 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele băiatului sunt: înălțime 160 de cm, constituție normală, ochii căprui, părul șaten, des, drept, tuns scurt. Nu se cunoaște cu ce era îmbrăcat și încălțat în momentul dispariției.

Copilul este căutat acum la nivel național. Persoanele care pot oferi informații despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgență gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Postări asemănătoare

Galați: Pod refăcut pe drumul dintre localitățile Corni și Valea Mărului

Reperul

Vasile Varga: Proiectul de eliminare a taxei pe apa de ploaie de pe facturile cetățenilor va intra în dezbaterea Camerei Deputaților

Reperul

Liberalii încearcă iar să obţină în Consiliul Local eliminarea taxei pe apa de ploaie

Reperul