Reperul
Eveniment Galati

Copil mutilat de câine

O fetiță de 4 ani, din localitatea tulceană Peceneaga a fost transportată de urgență la Spitalul de Pediatrie din Galați, după ce a fost sfâșiată de un câine. Copila se juca pe stradă, seara trecut[, când a fost atacată de câinele unor vecini. Părinții au transportat copilul de urgență la spitalul din Măcin, dar pentru că rănile erau foarte profunde, s-a luat decizia transferului la Galați.

”Fetița a ajuns într-o stare generală extrem de gravă. S-a intrat în operație de urgență, colegii mei au stat șase ore în sala de operație. În momentul de față este stabilă hemodinamic, urmează să vedem, în funcție de evoluție și investigațiile viitoare, care va fi atitudinea terapeutică. Cu siguranță va rămâne cu semne, dar este precoce să spunem cât de importante vor fi aceste leziuni sechelare. A fost mușcată la nivelul capului, nu are leziuni mușcate pe nicio altă zonă corporală. Au fost propriu-zis descalpate două treimi din scalp, cu mușcături care au produs inclusiv fracturi”, a precizat medicul Iuliana Moraru, purtător de cuvânt la Spitalul de Pediatrie Galați.

Polițiștii au depistat proprietarul câinelui.

”În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, proprietarul patrupedului din categoria câinilor agresivi, a fost sancționat contravențional conform Legii nr.61/1991-R. În continuare, polițiștii efectuează cercetări”, a precizat Ioana Maria Nanu, purt. de cuv. IPJ Tulcea. 

Postări asemănătoare

Al 84-lea deces cauzat de noul coronavirus în județul Galați

Maria Vlad Romaniţă

Prinși în trafic băuți și fără permis

Maria Vlad Romaniţă

I.Cândea, dir. Muzeul Brăilei: ”E o ocară, la Brăila, să fii membru al Academiei”

Reperul