Reperul
Eveniment Galati

Copil terorizat de tatăl băut

Băut și violent, un bărbat în vârstă de 45 ani, din Galați, a fost sancționat de jandarmi pentru un scandal provocat în familie. Întrucât se manifesta violent față de membrii familiei și forțele de ordine, bărbatul a fost condus la Spitalul de Psihiatrie pentru o evaluare medicală de specialitate. 

”La ora 23:45, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul poliției în cartierul Micro 19, unde un minor  în vârstă de 14 ani, reclama un scandal în familie. La fața locului jandarmii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, scandalul auzindu-se de la intrarea în casa scării. Ușa apartamentului a fost deschisă jandarmilor de către copil, speriat de comportamentul tatălui, care era într-o stare avansată de ebrietate. Jandarmii au încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul a devenit mai violent la vederea oamenilor în uniformă. Întrucât încercările jandarmilor și ale familiei de a-l liniști nu au avut succes și din cauza faptului că persoana în cauză devenise un real pericol pentru soție și copil, jandarmii au solicitat sprijinul unui echipaj medical pentru a-l transportat la Spitalul de Psihiatrie, în vederea unei evaluări medicale de specialitate”, a precizat lt. Cătălin Bădin, purt. de cuv. IJJ Galați. 

Bărbatul în cauză a fost sancționat cu amendă în cuantum de 200 lei, iar soția a fost consiliată cu privire la căile legale pe care le poate urma pentru soluționarea problemelor.

Postări asemănătoare

Focar COVID 19 la un cămin de îngrijire a persoanelor cu dizabilități

Maria Vlad Romaniţă

Arafat: “Am văzut că în unele mijloace de transport în comun nu se mai poartă mască”

Reperul

Șofer băut răsturnat cu mașina într-un canal de irigații din Gropeni

Reperul