Reperul
Eveniment Galati

Corcioveiu, condamnat la 7 ani şi 8 luni după gratii după ce a omorât doi copii şi a fugit

* Familiile îndoliate primesc, în total, 195.000 de euro daune morale şi 30.000 de lei *

Ivanciu Corcioveiu, tânărul de 24 de ani din localitatea Chiraftei care acum doi ani a accidentat mortal cu maşina doi copii la Folteşti şi apoi a fugit din ţară, a fost condamnat definitiv la 7 ani şi 8 luni de închisoare. Reamintim că atunci când a comis fapta tânărul nu avea permis şi era deja cercetat şi în alt caz de conducere fără permis.

“A fost aplicată inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 6 ani închisoare, la care s-a adăugat o treime din totalul celorlalte pedepse, respectiv 1 an şi 8 luni închisoare, în final inculpatul Corcioveiu Ivanciu urmând să execute pedeapsa rezultată de 7 (şapte) ani şi 8 (opt) luni închisoare”, se arată în decizia definitivă luată de magistraţii Curţii de Apel Galaţi.

În plus, magistraţii de la Curtea de Apel au admis parţial acţiunea civilă exercitată de părţile civile referitoare la despăgubiri, cuantumul acestora fiind mai mic decât la început. Per total, Biroul Naţional Carte Verde din Bulgaria, partea responsabilă civilmente, a fost obligat la plata a 195.000 de euro daune morale şi 30.000 de lei către  părţile civile din dosar, respectiv rudele copiilor ucişi.

Postări asemănătoare

32 de gălățeni au decedat din cauza coronavirusului

Reperul

Soția brăileanului dezmembrat, eliberată din arest de Curtea de Apel Galați

Maria Vlad Romaniţă

Razie de amploare în mall

Maria Vlad Romaniţă