Reperul
Eveniment Politic

Costel Fotea, despre George Stângă: ”Să pună mâna pe carte și să citească!”

Atacurile lansate de George Stângă, președintele PNL Galați, la adresa lui Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, privind investițiile majore în zona Galați – Brăila, nu au rămas fără răspuns. Invitat la Reperul TV, Costel Fotea nu s-a sfiit să fie ironic vizavi de afirmațiile făcute de șeful PNL Galați. 

Cum să spui că faci Centura municipiului Galați, când timp de trei luni nu ai vrut să aprobi exproprierile?! Ar fi trebuit să enumere proiectele la care se opune să se realizeze. (…) Mâine, poimâine, când aducem fonduri și pentru construcția aeroportului de la Galați, o să spună că tot dumnealui îl face. Este bine că suntem la guvernare, că avem dialog, dar în același timp ar fi foarte bine dacă am înțelege că oamenii vor să li se spună și adevărul”, a declarat la Reperul TV Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

După ce zilele trecute, liderul liberalilor gălățeni i-a cerut socoteală lui Fotea despre prețul privind finalizarea construcției noului Muzeul de Artă Vizuală care ar fi mai mare decât ceea ce s-a construit până acum, aseară, Costel Fotea i-a răspuns acestuia la Reperul TV.

”Să vii să minți în fiecare zi că poate te bagă cineva în seamă și tragi un semnal de alarmă, nu mi se pare normal. Asta, dacă vrem să construim ceva în Galați. În fiecare zi găsești câte o nemulțumire. Și eu sunt nemulțumit că acea firmă a intrat în faliment, dar am respectat legea – i-am dat în judecată, ne-am înscris la masa credală, sper să recuperăm ceva de la ei pentru că au creat un prejudiciu de imagine și un prejudiciu financiar, dar astea sunt legile în România. Dacă după două mandate de parlamentar nu poți să citești măcar o lege, înseamnă că-i grav. (…). Colegii dumnealui din Consiliul Județean sunt: juriști, economiști, dumnealui e specialist pe mediu și în chestia aia despre gândaci (…). Să pună mâna pe carte și să citească!”, i-a transmis Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, lui George Stângă, președintele PNL Galați.

Postări asemănătoare

A. Popa (PNL): ”Președintele Consiliului Județean Brăila este un președinte cu zero realizări, zero proiecte și fără viziune”

Reperul

Cîrligea, despre revoluţia fiscală: Declarații iresponsabile care-ți suie lumea-n cap!

Sorin Rugină

Vasile Varga: Întârzierea plăților pentru exproprierile de la Podul peste Dunăre, o dovadă de neseriozitate a Guvernului

Reperul