Reperul
Administratie Galati Politic

Costel Fotea, la Realitatea TV Galați-Brăila: Pentru munca pe care o fac oamenii din Spitalul Județean din Galați, eu le dau 9 spre 10

* Președintele Consiliului Județean Galați a făcut această declarație după ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, i-a dat Spitalului Județean din Brăila nota 6 pentru infrastructură și între 8 și 9 pentru actul medical *

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, le dă 9 spre 10 angajaților Spitalului Județean din Galați, după ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a notat Spitalul Județean din Brăila cu 6 la infrastructură și cu 8 spre 9 la actul medical.

„Tocmai de aceea e bine că nu a venit (și la Spitalul Județean din Galați – n.r.), că va veni peste doi ani și va da 10”, a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea, în cadrul emisiunii „Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila.

„Doamna ministru e și profesor. Eu nu am fost profesor, adică eu am să dau o notă după ceea ce fac oamenii de acolo. Într-adevăr, nu există pădure fără uscături, poate mai există câte un medic sau câte un angajat din spitalul acela care nu se comportă chiar cum trebuie și ar fi bine să-și revizuiască atitudinea. Dar, pentru munca pe care o fac oamenii aceia, eu le dau 9 spre 10”, a spus președintele CJ Galați, subliniind încă o dată că nota nu este pentru spital, ci pentru profesionalismul și activitatea oamenilor care lucrează în unitatea medicală.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vizitat, duminică, Spitalul Județean de Urgență Brăila. „Privind infrastructura, acord nota 6. În ceea ce privește actul medical, merită între 8 și 9”, a declarat ministrul la finalul vizitei și a promis că va reveni la spitalul din Brăila în august.

Postări asemănătoare

Dănuţ Lungu, PNL: În doi ani, primarul Dragomir şi majoritatea PSD au adus noi măriri de taxe şi impozite pentru firme

Sorin Rugină

Proiect pilot pentru monitorizarea traficului

Reperul

Bani pentru sportul gălățean

Reperul