Reperul
Administratie Galati Politic

Costel Fotea, la Realitatea TV Galați-Brăila: Pentru munca pe care o fac oamenii din Spitalul Județean din Galați, eu le dau 9 spre 10

* Președintele Consiliului Județean Galați a făcut această declarație după ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, i-a dat Spitalului Județean din Brăila nota 6 pentru infrastructură și între 8 și 9 pentru actul medical *

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, le dă 9 spre 10 angajaților Spitalului Județean din Galați, după ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a notat Spitalul Județean din Brăila cu 6 la infrastructură și cu 8 spre 9 la actul medical.

„Tocmai de aceea e bine că nu a venit (și la Spitalul Județean din Galați – n.r.), că va veni peste doi ani și va da 10”, a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea, în cadrul emisiunii „Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila.

„Doamna ministru e și profesor. Eu nu am fost profesor, adică eu am să dau o notă după ceea ce fac oamenii de acolo. Într-adevăr, nu există pădure fără uscături, poate mai există câte un medic sau câte un angajat din spitalul acela care nu se comportă chiar cum trebuie și ar fi bine să-și revizuiască atitudinea. Dar, pentru munca pe care o fac oamenii aceia, eu le dau 9 spre 10”, a spus președintele CJ Galați, subliniind încă o dată că nota nu este pentru spital, ci pentru profesionalismul și activitatea oamenilor care lucrează în unitatea medicală.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vizitat, duminică, Spitalul Județean de Urgență Brăila. „Privind infrastructura, acord nota 6. În ceea ce privește actul medical, merită între 8 și 9”, a declarat ministrul la finalul vizitei și a promis că va reveni la spitalul din Brăila în august.

Postări asemănătoare

Se închide circulația pe strada Brăilei!

Reperul

Mihai Tudose este noul președinte al PSD Brăila

Reperul

Klaus Iohannis îi cheamă pe români la vot. “PSD a schimbat de multe ori fețele, dar niciodată nu și-a schimbat năravul”

Reperul