Reperul
Eveniment Galati

Cozi la centrele de vaccinare

Aglomerație, de la prima oră a zilei, în centrele de vaccinare, unde oamenii au venit în număr foarte mare să se imunizeze. La centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor s-au format două cozi pentru cele două fluxuri, Pfizer și Johnson. Unii  dintre cei care azi au făcut prima doza spun că s-au vaccinat mai ales de teama bolii, în timp ce alții recunosc că din cauza restricțiilor se imunizează.

”Nu știu ce să mai spun; e și teama de virusul ăsta, dar și restricțiile. Nu vedeți că altfel ne țin în case? Sperăm să fie bine “, a spus o tânără care aștepta să intre la vaccinare.

Medicii spun că au doze suficiente de vaccin și recunosc că au fost luați prin surprindere de afluxul de oameni.

”Față de ultimele zile, da sunt foarte multe persoane care au venit astăzi  să se vaccineze cu prima doză. Teama, probabil, i-a determinat, dar și restricțiile. Noi speram că au venit în primul rând datorită faptului că vor să se protejeze  de boală, că au văzut  că secțiile ATI  sunt pline, dar se pare că și restricțiile au un efect”, a precizat Alexandra Bejan, medic la Centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor. 1634 de gălățeni și-au făcut într-o zi prima doză.

Postări asemănătoare

Mamă și fiică arestate după ce au abandonat un nou-născut în frig

Maria Vlad Romaniţă

A sunat la 112 să facă o reclamație, dar a uitat că era căutat de poliție

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) Bărbat găsit carbonizat în casă

Reperul